Fortæl det
– lysende klart!

Sådan får du flere kunder til at SE dine produkter på hylden

Med abcMIX LED lysbogstaver skaber du opmærksomhed på varegrupper, kampagner, navne og produkter der skal i fokus.

Kontakt os hvis du ønsker at høre mere om de mange muligheder.

Hvad er ABC-mix?

ABC-mix er et innovativt bogstavsystem, der kombinerer høj fleksibilitet og maksimal synlighed – selv i kraftigt oplyste lokaler, og er ideelt til supermarkeder, retailbrancen, messer eller konferencer, hvor der er behov for hurtigt at omstille til nye varegrupper, sætte varer i fokus eller lave midlertidige henvisninger.

Uendelige kombinationsmuligheder

De LED-oplyste bogstaver sættes nemt og hurtigt sammen til ord eller sætninger og med ABC-mix er det kun fantasien, der sætter grænser for ord og sætninger, der ønskes kombineret.

Alle bogstaver i alfabetet kan leveres, og der er ligeledes mulighed for specialtegn, farver og konfigurationer.

Hvad er ABC-mix?

Det smarte magnet- eller skinnesystem gør det nemt for alle at gøre budskaber synlige. ABC-mix kræver blot et almindeligt strømudtag, som nemt samles med strømforbinderen til det ønskede ord eller loftsskinne.

Bogstaverne hæfter selv sammen ved hjælp af magnet eller loftsskinnen, der også leder strømmen videre, så der øjeblikkeligt er lys i alle forbundne bogstaver.

Perfekt til både butikken og facaden

LED-skilte i høj kvalitet, der hjælper din butik med en tydelig branding.

I modsætning til traditionelle skiltetekster med lys, bruger vores væghængte bogstaver ABS-plastikhus og LED-belysning i høj kvalitet, for at opnå en ensartet og stabil kvalitet. Ligesom vores andre abcMIX produkter, fås de væghængte bogstaver også i mange tilgængelige størrelser og da det standard bogstaver, er der heller ingen produktionstid.

Kan det være nemmere?